för ja vill

 
 

ja aa

Har hela släkten här på middag och då menar jag verkligen HELA. Alla från usa har kommit så det är mysigt.
Vi var precis nere vid ekudden och hade en cermoni för en släkting som dött. Väldigt fint faktiskt med alla tsm och så.
men nu ska jag återgå till mina nära och kära och bli shit wasted!
får hinka vin heheh ;P
 

that´s my shit!

Är så fakking trött! hr jobat en hel del och imorn är troligtvis sista dagen. Im soo dead.
men de är nice med flos iaf.
Vad har jag gjort sen sist jag skrev, hmm.
ehh jo juste. Har hållt på och fixa med våra FL Vi har försökt göra egna och de blir ganska bra faktiskt. Dock är de typ johanna som gör allt jobb 8data nörden).
igår jobba jag sen myste jag hos carro med några och rökte vattenpipa sen somnade jag tidigt för skulle jobba idag. fan va mitt inlägg är osammanhängande, jag är trött okej?!
har också vart på en och annan fest sen sist jag skrev. nice!
chow!
japp de är en inomhuspool xD
 
 
 
 

ops

Råkade publicera ett inlägg på gammla bloggen för några dagar sedan och pallade inte kopiera och skit och ladda upp bilderna igen så jag länkar bara :PP http://sofiadarins.blogg.se/
 
 

Tjääääna!

yeaaah buddy, senaste dygnen har jag hängt på skärgården med familjen samt morbror och moster. Sedan har jag även träffat sara och vi catcha up lite så att säga. Har också jobbat och haft alkomatch en kväll med bästa brudzen! Treeeevligt vaa?!
so long motherfuuuckers
 
 
 

Pröva dina vingar flyg din kos & fucka ur!

 
 
Tjäääna!
26 till 30 juni har nog varit några av dem bästa dygnen i hela mitt 17 åriga liv. Var på bråvalla och det var freakin awesome! Har haft så jävla kul. Massa bra konserter och artister så som Macklemore (dog typ) Näääk & Nimo (stod längst fram, så jävla king!) Ken ring (stod lngst fram då mee :)) Avicii, naus, kartellen, ron pope, frank ocean och massa fler. har gjort så jävla mycket och fan va vi har supit haha full i 12 timmar är iallafall avprickat från to do listen. och vi hade en poängjakt med massa saker vi skulle göra så det gjorde allt roligare. Har också träffat så mycket nytt folk och alla är ju så satans trevliga. Det ända jag inte har gjort är väl sovit så det gjorde jag när jga kom hem sov nästan ett och ett halvt dygn i streck, galet!
Och det bästa med allt var att jag var med mina bästa brudzzz! Så jäcva mycket minnen!!
 
 
 

Svinsoft!

Zuuup my niggas?!
Ligger och chillar i carros säng, sov här inatt med henne och viktor. Carro is still asleep så jag bloggar lite för jag är uttråkad haha standard darin!
Men sen jag kom hem från bråvalla har jah bara mananat sönder dessa dagar.
Juste måste ju skriva om bråvalla och lägga upp bilder. Men de tar jagnog senare
Chow