not my day today

har vart på sjuuukt dåligt humör, varför vet jag dock inte.
Och nu måste jag plugga men jag VILL VERKLIGEN INTE så istället bloggar jag hehhe
what to write..Jo hade en trevlans helg med både cozytimes och 18 årsfest och grejer. Och veckan innan helgen var också rätt soft med teater, grattis biobiljetter och trevligt häng osv.
okej back to hell (pluggandet) byyye
 

waaadap?

 
tjo katt! Igår var jag hemma hos Matilda Blom hela kvällen för att fira att hon fyller 18 idag!
Det var jätte trevligt verkligen men jag var så otroligt otaggad på fest så jag hade kunnat haft roligare om humöret var på topp!
Kom iallafall hem till Alicia nångång i natt och sov där me henne och Lisa. Vaknade 2 idag i vanlig ordning och nu är jag hemma och ska chilla med mamma resten av kvällen de nääiz'
 
 
 
 

Jullov är allmänt nirr

Än är jullovet inte över, men tänkte bara skriva lite vad jag gjort hitills! Okej en kort sammanfattning: Sova,äta,,supa repeat. lol men har degat dagarna långa och skippat sömnen på nätterna så min dygnsrytm är inte stabil atm. Men chill har jag iallfall!
 
 
 
 

2 0 1 4

 
 
2014 it´s och de här året ska bli de bästa hitills, dock kan ju 2013 bli jävligt svårslaget! men ska göra mitt bästa :D
Nyår var iallafall en riktigt bra start på året. Först fixade jag mig hos Johanna me henne och Alicia. Vi drog sedan till Norman för middag med resten av alla gärriz. Sedan var alla tvugna att dela upp sig men jag och några till drog till Tyresö på en fest. had a lot of fun dat night. Blev dock i puttad i en jacuzzi vilket inte var så skoj (där av blåmärket). Hamnade hos filippa där jag och hon och Alicia tillägnade hela förstadagen på året. Munchade, sov och sen drog vi till några andra för filmmys senare på kvällen och slaggade där. Även idag var en riktig seg dag har inte gjort ett skit förutom att träffa mathilda och issa som kom hit en stund.
Jaja hejdå!