***


Livet just nu/då vol.2

Just nu idag känns det som hela mitt liv började gå neråt. Det borde ju vara tvärtom med tanke på att sommaren snart är här och det innebär SOMMARLOV! Men nej. Fick idag väldigt dåliga nyheter om att peance and love har gått i konkurs och sannolikheten att man får tbx pengarna är inte särskilt stor. Detta besked sög ju då jävligt hårt för mig eftersom jag hade redan köpt biljetter, planerat och längtat.
Sedan hatar även mitt barnvaktsbarn mig så jag känar inga pengar just u för stunden. Och även jordgubbskvinnan har valt att dissa mig så här står jag nu utan jobb och några vidare sommarplaner.
Dock ska vi se om vi kanske kan åka till bråvalla istället men då gäller det för mig att jag hittar ett jobb såvidare inte mina föräldrar har lust att betala för det är så synd om mig.
 
 just nu så spelas dessa låtar om och om igen på min spotify
Push play - Miriam bryant
Maskrosbarn - näääk
miss decibel - Medina
Nerifrån och upp - dani m
Eerybody knows - Dustin tavella
Lägg ner ditt vapen - ison & fille
Lorentz & Sakarias och några av Classified låtar spelas också ganska så flitigt
+ petter
 
 
 
Räddslorna just nu är att jag kommer bli förevigt pank. Även lite andra saker jag börjat tänka på är hur sjuk vår värld är. asså det händer hemska saker hela tiden. Det är folk som bränner ner bilar, spolar ner sina ny födda baebisar i toaletterna, kidnappar folk och har dem inlåsta i sina källare, mord & misshandel & våldtäckt händer 24/7, läkare som våldar barn på vårdcentralen. det börjar gå lite över gränsen nu skulle jag nog vilja säga.
En anna räddsla jag har är väl att det inte ska bli något av mig, typ att jag inte kommer åstakomma något.
Den får stå kvar.
En annan oro/rädsla är att jag ska ha sämsta sommaren ever. tror sommaren 2013 kommer suga some serious ballzzzz
 
Alla skoldagar känns väldigt waiste of time. Man bara siter och väntar ut lektionerna som egentligen inte innehåller något relevant. Tycker att man redan borde fått sommarlov nu. Gör ju ändå inget i skolan. Nu går man bara för närvaron.
 
Fick B i naturkunskap och C i engelska wtf lixom borde vart tvärtom??
 
Händer just nu, jaa det är inte mycket. Jo juste funderar väldigt mycket på det här med tatueringar och vill vill vill verkligen ha en nu. Så bollar lite olika ideer med mig själv så får väl sen om jag skaffar någon om något år elr så.
 
Vännerna jag träffar, snackar, umgås med mest just nu är Petra, Alicia, Issa, Rebecka, Filippa, Sofia, Mathilda, Caroline, Jonna, Jonna, Denise, Sara, Linn, Aleks
 
saknar typ låg och mellanstadiet vet dock inte varför.
 
Mina mål förtillfället är att typ skaffa mig ett jobb. Svart eller vitt spillerill bara ett de ger bra med flos.
 

SCG

Körde fotbolls turnering idag i orminge. Vi var några tjejer som hade fått ihop ett lag och det var fett kul. Är lätt med nästa år igen. Nu är det även planer på stt starta ett korpen lag. Jävligt fett måste jag säga, skulle vara kul att få börja rulla lite boll igen.


Matkoma!!

https://cdn3.cdnme.se/4119823/7-3/pic_51977d81ddf2b3352bd81eb1.jpg">https://cdn2.cdnme.se/4119823/7-3/pic_51977d81ddf2b3352bd81eb1.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/4119823/7-3/pic_51977da7ddf2b3355d247be8.jpg">https://cdn1.cdnme.se/4119823/7-3/pic_51977da7ddf2b3355d247be8.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/4119823/7-3/pic_51977daa9606ee58d93b3859.jpg">https://cdn1.cdnme.se/4119823/7-3/pic_51977daa9606ee58d93b3859.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/4119823/7-3/pic_5197807bddf2b3353f169d17.jpg" class="image">


Världens BÄSTA djurvän är nog jag det!

Chilla är inte så chill längre. Kolla hatet i bicken!

you drown your heroes in red wine

Tjänare!
Långhelgen har bestått av allt möjligt.
 så va det ute krök vid kokan så där var vi lite folk som myste. Drog hem ganska tidigt för trött.
I torsdags så var det tjejmiddag som sedan följdes upp av fest hos Jonna. Drog även tidigt därifrån för jag var inte alls taggad och har aldrig kul med folket som var där längre.
I fredags så var det fest i Saltis, riktig random fest men det är dem som är de bästa ju!! Hade iallfall skitkul och sedan när vi skulle dra runt halv 4 så vart det några som blev rånade nere id toget. Men dum som jag kan vara ibland så sket jag i det och trotsade och var så jävla envis så alicia blev ju galen, men vafan jag ville ju se rånarna och få vad me om lite action. Men nej när jag kom ditt hade dem dragit och sen hittade jag inte mitt busskort så då ringde jag mina parents och sa att jag hade blivit rånad så jag och Alicia fick taxi hem värt som fan!
I går alltså i lördags så chillade jag och alicia hemma hos mig hela dagen och njöt av att inte ha päronen hemma sedan på kvällen så blev vi inbjudna till en fest på gärdet och ditt var tydligen 200 pers bjudna haha men så var ju inte fallet det var väl kanske 50 pers som var där.
hade en okej kväll men inget utöver det vanliga. Hamnade sedan helt själv här hemma vid 3 tiden och jag är så jävla mörkrädd och inbillar mig så jävla mycket så jag trodde jag skulle bli mördad lol.
Men jag klarade mig.

Känner mig lite sne idag


Bästa kvällen nånsin!!!

Var på Grönan igår och såg bla bästa jacco, Dani M och stor + labyrint.
Asvärd kväll och fick kram av både jacco och stor och rörde dani M
Dani M ska komma till peace också hur nice???!