The botten is nådd

Vill här ifrån, och försvinner
ut i en bakfylla blandad med ångest
jag säger samma sak för 6002:e gången
Jag ska aldrig mer göra så jag känner såhär
Det kvittar vilken fest de är och hur många jag känner där
Jag svär om jag bara kan klara idag
så ska jag ta mig i kragen och vara så glad
 
Fyfan jag håller med timbuktu, jag säger bara en sak. Jg har sjunkit riktigt lågt! Och haft ångest hela dagen över en helt oväsintlig sak egentligen men man kan inte bestämma över ångesten den tar över as usual.
Jajaj har knappt någon ångest längre vilket är skönt. Och förutom vissa saker så var kvällen riktigt kul igår.
Var först hemma hos Petras kompis Viktor och förade lite och jag tror jag fick i mig alldeles för mycket för jag var så jävla full innan jag ens hade kommit fram till festen som då var i Vikingshll.
Såg dubbelt hela kvällen och mådde lite illa men förövrigt hade jag en bra kväll.
Skulle egentligen ut ikväll igen med Petra och Alicia på en annan fest i vikingshill men kände att vi inte orkade så stannade hemma istället.
Nicea bilder må jag säga, lol!

stay weird

Fick ett ryck för någo vecka sedan och tog bort alla kläderna från galjorna byrorlådorna och alla saker jag hade på hyllorna och la ner i svarta sopsäckar så rummet blev helt kalt.
Så ni kan ju tänka er hur det var på mornarna när jag skulle välja kläder , rotade lixom runt i dem där sopsäckarna bara för att hitta en strumpa.
Och så har jag nu levt i en vecka eller två eftersom jag hade ju tänkt att bara rensa ut allt och städa men orkade aldrig börja någon gång.
Men idag så fick jag damp på mig själv och hade även lite ångest efter kvällens bravader så jag behövde underhålla mig med något så nu har jag fixat och trixat och det blev fint.
Nu ska jag se film och sen sova.

#ikvällfuckadeviursomdjuribur

Waaz up!
Igår vart en lyckad kväll. Alicia kom hit och vi fixade oss tillsammans och drog några shots sen drog vi till Madelene på fest.
Många nissar där men var jävligt kul.
Come with us on afterpartey she said. it will be fun she said.
haha lol det var riktigt lame på den där så kallade "efterkakan"
så jaa vaknade upp i någon främlingshus mitt ute i eriksvik någonstans och vid 07.22 på morgonen tog jag och Alicia vårt pick och pack och smög ut utan att säga hejdå till någon haha så oss!
Tog sedan en promenad på typ 1h till orminge där vi köpte cola ch fralla satte oss sedan på bussen hem till mig. hamnade hemma i sängen 09.30 sov sedan fram till 2 då jag och Alicia drog ner till mina kusiner på påskmiddag.
och nu har Alicia dragit och jag ligger själv i sängen och taggar inför ikväll för då blire också partey.
 
Detta var en kväll och morgon som skpade lite minnen iallfall, deenajs
Skevaste bilderna ever, men så det ska va!

Sån jag är

Tja tjo tjena kul att ni är här, stanna kvar och läs de blir en nackattack jag svär. En fin tjej men mer än så, tung från topp till tå.

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.