Tamam helg

Denna helg har vart väldigt lyckad.
I fredags firade jag både alla hjärtans dag och min födelsedag (6dagar för tidigt) här hemma hos mig med en tjejmiddag. kvällen vart riktigt lyckad med bäst sällskap, goda drinkar, mindre god mat och världens finaste pressenter.
Fick allt från träningskläder till vin och smycken. Så nöjd!
Sen så fick jag en väldigt fin egen gjord bok av invalidgänget och dem hade till och med gjort en rapp till mig som dem framförde efter middag. haha jag grät och skratta som en idiot men den var så sjukt bra.
 
I lördags så träande jag och alle sen så var det en väldigt trevlig middag hos becka med alicia och issa och ännu fler drinkar. Sedan begav vi oss mot gröndal där vi firade dogge och ida som fyllt 18. Väldigt lyckad kväll trots att vår tagg låg på botten i början av kvällen.
 
 
 

hets hets

hets både i skolan och utanför med alla födelsedagar, resor etc.
Men nu är jag hemma och chillar galet för jag har fått nån fet jävla hosta som jag försöker bli av med fram till helgen då det är middag hos mig för att fira att jag är myndig soon! sen är de en 18 års fest dagen därpå. och veckan efter är det ju valdi och min fölsis! Så det känns som det vankas ett par bra dagar framöver.
Men först: bli av med hostan :))