Sommar är najs på alla sätt och vis!

 
Aloha! tänkte att jag skulle uppdatera min blogg lite granna.
Midsommar var jag med petra och Aleks. Det var en trevlig kväll med först middag här hemma hos mig con mi familia. Sedan var vi på 2 olika fester och åkte runt en hel del tyvärr. åt även standard nattkäk på donken. Och sedan när blev det en slag i orminge på kundvagnarna i väntan på bussen. Ja jag vet, sjukt pundigt. Ramlade inanför dörren vid 7.
Sov sedan hela dagen fram och tillbacka till typ klockan 21.00. Då blev jag tvingad av issa att hänka på en fest vid londonviadukten. men stannade inte länge och drog istället till david och badade jacuzzi med några fler. även denna natt blev lång och jag ramlade in ännu en gång vid typ 7.
Så idag blire en riktig chillin killin dag! Bara ta det riktigt jävla manana lixom!
 

Zuuup?!

Chillar i mitt jordgubbsstånd och är fett uttråkad så höll på att somna that's why im blogging.
Men har inget fränt coolt fräckt att skriva om så jag säger chaow!


Några sommardagar

Nu har det gått en liten bit av lovet och jag har typ jobbat, fekkat (ofc daah?!), vart på bio men inte så ycket mer än det har jag hunnit med. Men har änd skapat mig lite minnen under dessa få dgsr som gått av lovet. tex när jag gav en kille en öl med kiss i och var jävligt nära på att bli slagen för det. Skit azz kan folk inte ta ett skämt längre elr?(hohoheheh)
Kom också på några esteter som näcka i badet askul ju!
Har även hunnit spräcka skärmen på mobilen inte så ovnligt för att vara darin iof.
slingat & klippt mig har man också gjort, frääscht
Har också kneagt och tjänat lite floss bree aboo! Och det ska jag göra även iorgon och på torsdag sedan är det ju inte långt kvar till bråvalla. Asså fan vad jag tjattar om det men jag är ju astaggad jöö!
Men mest av allt så har jag degat i min säng, riktigt nirr.
Ne nu ska jag manana (som becka så fint uttrycker sig)
Chow (leslie) hheheheh
 

S SU SUM SUMM SUMME SUMMER SUMMER!!

Ajde bitches, äntligen sommarlov dåra!
Hur nice? Har inte värsta planerna för sommarn men ska ju iallfall till bråvalla, danmark med tjejerna och typ jobba i jordgubbsståndet. dä näiz
Iallafall, sämsta skolavslutningen ever men efter så stressade jag hem packade väskan för att sen dra till slussen och möta los amigos för att därifrån ta oss till norrtälje. Filippa har landställe där så vi var där i ett dygn och firade in sommaren eller vad man säger.
badade, solade, fikade, gick promenad, spelade kort, ja chillade kant helt enkelt. Hade jävligt kul iallfall. Älskar komma bort från stockholm.
 
 
 

BRÅVALLA BREE!

Bara 14 dagar kvar! så fukking pumped!!!!!!!!
Episka utmaningar
 

Den episka dagen

I Onsdags hade jag två lektioner sedan drog jag till Sebastians (alicias bror) utspring tsm med alicia och hela hennes släkt. Sedan åkte vi flak vilket var blött.. haha ne jag skoja det var galet kul!!
Dock fick vi bara åka 1h 30 min typ för vi råka meja ner en motorcyckel med flaket, lol.
Efter flaket drog vi hem och badade i järla med kläderna.
Sedan var det mottagning hemma hos familjen lindeborg, och alicias mormor är nog världens skönaste.
Sedan fick jag och Alicia hänka till sebbes slutskiva som var hemma hos någo kille i värmdö med festaste villan vid havet! Sjukt bra kväll plus dag.
Idag (fredag) har jag och the gang cruisat vid järla återigen.

 
 

Järla schteeek

Harlegat vid järla sjö hela dagen med da girls. Fett nice! Och om någon timme så bär det av till sofia för middag. Helt ok dag azz


Please June be fucking awesome!


17 år

Zuup partypeople??
Själv ligger jag och chillar och återhämtar mig efter en redig middag med mormor och bror!
Slutade skolan tidigt iIgår och då drog jag hem och hade vattenkrig med bror min och sen drog jag ut på en power walk.
Var en bra kväll, vart bjuden på någon lame studenskiva tsm med alicia och jonna. Student skivan var i någon skev liten lokal i tyresö men det var fan kul ändå.
Kvällen bestod av mycket dans villket var jävligt kul!
Drog hem runt 2 tiden och då liftade jag oc alicia till gullmars med någon creepy fucker. Hahah fan va sur alicia va på mig efter att jag hade tvingat in oss båda i den där bilen.
Men kom iallfall hem helskinnade tack vare Alicia.
Hahah vår gamla so lärares son var där!!